Student, se hit!

Bli en del av vårt team. Placebrander söker en extrajobbare.

Extrajobb på Placebrander


Vi vill timanställa en person som kan hjälpa oss med smått och gott i vår Placebrandervardag. Troligen är du student mitt i din utbildning så att du kan vara hos oss under en tid. Omfattningen är flexibel och det är såklart viktigt att du hinner med dina studier. I snitt kan det handla om enstaka timmar per vecka. När din tillvaro tillåter kan det i perioder vara mer.

Geografiskt kan du befinna dig var som helst. Vi är ett remotearbetande företag med medarbetare och kunder utspridda över landet. Bor du i Jönköping, Norrköping, Karlstad, Oskarshamn eller Eskilstuna blir det kanske lite roligare, då det är där vi medarbetare bor och arbetar.

Vi skulle vilja ha en person på plats från januari 2023.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kan exempelvis handla om:

  • Göra research och sammanställa information
  • Läsa igenom material och plocka ut det allra viktigaste
  • Snygga till presentationer och skapa presentationer i PPT
  • Vara med på workshops och föra noteringar samt sammanställa
  • Skicka ut böcker och trendrapporter med fraktsedlar och allt vad det innebär
  • Göra undersökningar åt oss på Placebrander
  • Trendspana

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som är strukturerad, har ett öga för bild och form samt skriver bra. Du behöver inte vara formgivare eller copywriter. Hellre en ”armékniv” med många olika förmågor. Du är självständig och serviceminded. Du tar för dig och har lätt för att prata med människor. Du har troligen också ett samhällsintresse och är nyfiken på platsutveckling och platsmarknadsföring.

Om oss

Du hamnar i ett team bestående av seniora platsstrateger som drivs av att vara med och skapa bättre platser. Vi ger ut trendrapporter, håller föredrag och är rådgivare inom platsattraktion. Vi leder processer och skriver rapporter. Vi pekar på utvecklingsmöjligheter och lyfter fram det unika med varje plats. Vi undersöker, analyserar och rekommenderar. Vi skapar kommunikation, samarbetar med byråer och arbetar fram koncept. Vi affärsutvecklar och utforskar. Vi peppar varandra och sliter ibland våra hår. Vi skrattar och hur mycket vi än älskar vårt jobb så tycker vi att livet går först. Vi älskar platser!

Ansökan

Skicka din ansökan senast den 30 november till helena@placebrander.se. Vi kommer att välja ut några stycken som får göra ett litet enkelt test som syftar till att du ska förstå vad arbetsuppgifter hos oss kan handla om och också ge oss möjlighet att bedöma de sökande.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in