Medarbetare


Helena Nordström

Projektledare och grundare
Baserad i Jönköping
helena@placebrander.se
0702-77 67 00

Anna Österlund

Projektledare och partner
Baserad i Norrköping
anna@placebrander.se
076-238 44 40

 

Emma Johansson 

Hej från praktikanten! Jag heter Emma och läser till   marknadskommunikatör på Jönköping University. Brinner lite extra för copywriting och kreativt skrivande. Hoppas vi ses!

emma@placebrander.se 

 

 

 

 

 

Kreativa team

Vi bygger det kreativa team som varje uppdrag kräver. Här är exempel på aktörer som vi jobbar med. Vi jobbar såklart också gärna med din lokala byrå. Dina behov styr.

Madeleine Norum

Madeleine Norum är frilansande strateg och projektledare inom platsutveckling. Hon har tidigare varit turistchef, VD och verksamhetschef. Van projekt- och processledare som jobbat med regional och lokal utveckling på olika sätt.

JN Filmproduktion AB

Filmproduktion för webb och sociala medier med hjärta och passion. Vi har haft med Johan i uppdrag för bland annat Visit Sweden och Science Park Mjärdevi.

Norstat

Vi har sedan Placebranders start samarbetat med Norstat för stöd med undersökningar av olika slag. Attitydmätningar, varumärkesundersökningar, nollmätningar etc.

Edit & Björnen

En designbyrå i Norrköping. Består av Karin och Johanna. Design, koncept och kreativitet. Och en stor dos nyfikenhet och skratt.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×