Medarbetare


Helena Nordström

Projektledare och grundare
Baserad i Jönköping
helena@placebrander.se
0702-77 67 00

Anna Österlund

Projektledare och partner
Baserad i Norrköping
anna@placebrander.se
076-238 44 40

 

Kreativa team

Vi bygger det kreativa team som varje uppdrag kräver. Här är exempel på aktörer som vi jobbar med. Vi jobbar såklart också gärna med din lokala byrå. Dina behov styr.

Madeleine Norum

Madeleine Norum är frilansande strateg och projektledare inom platsutveckling. Hon har tidigare varit turistchef, VD och verksamhetschef. Van projekt- och processledare som jobbat med regional och lokal utveckling.

Rickard Heldemyr Design

Rickard Heldemyr brinner för formgivning, varumärken och koncept. Uppdragen är inom varumärkesstrategier, grafisk formgivning och design av fysiska miljöer.

Sprint Works

Sprint Works är specialiserade på digital strategi, UI/UX och utveckling och jobbar med digitala projekt, tjänster och produkter. Sprint Works har erfarenhet från såväl stora organisationer, premiumvarumärken och startups.

Amelie Bergman

Amelie Bergman är copywriter och skribent, verksam inom reklambranschen sedan tidigt 2000-tal och med bred erfarenhet av marknadskommunikation. Hon driver egna företaget Jordbruket med fokus på strategi, idé och text.

JN Filmproduktion AB

Filmproduktion för webb och sociala medier med hjärta och passion. Vi har haft med Johan i uppdrag för bland annat Visit Sweden och Science Park Mjärdevi.

Norstat

Vi har sedan Placebranders start samarbetat med Norstat för stöd med undersökningar av olika slag. Attitydmätningar, varumärkesundersökningar, nollmätningar etc.

Edit & Björnen

En designbyrå i Norrköping. Består av Karin och Johanna. Design, koncept och kreativitet. Och en stor dos nyfikenhet och skratt.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×