Placebranders Day

Skellefteå 20 januari 2022

Placebranders Day 2022


Den 20 januari 2022 samlar vi Sveriges platsutvecklare och platsmarknadsförare i Skellefteå. Då ska vi inspireras och lära nytt! Du får lyssna till kunniga talare, lära känna andra platsmarknadsförare, vara med när Sveriges främsta platsmarknadsförare koras samt uppleva en plats som just nu gör galet häftiga grejer inom platsutveckling.

Preliminärt program

Torsdag 20 januari

12.00-13.00 Välkomstlunch
13.00-13.30 Skellefteå och Northvolt-resan
Framgångsfaktorer för att attrahera investeringar till platsen, hur hänger det ihop med att attrahera invånare och besökare, samt hur ser resan ut nu och framåt? Inspireras och dra lärdomar av det som sker i Skellefteå.
13.30-14.45 Inspirationstalare inom platsattraktion, släpps inom kort
14.45-15.15 Fikapaus och möjlighet träffa andra platsninjor

15.15-17.00 Inspirationstalare inom platsattraktion, släpps inom kort
19.00-sent Middag och prisutdelning

Under hösten kommer schema och talare att spikas.

Fredag 21 januari

Möjlighet att boka studiebesök/visning i Skellefteå för den som önskar

Boka biljett – just nu gäller Early Bird-pris

Villkor: Samtliga priser är angivna exklusive moms. Faktureras i förskott. Biljetterna är avbokningsbara till 4 veckor innan eventet. Därefter kan du överlåta din biljett till en annan person alternativt boka av mot uppvisande av läkarintyg.

Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

PB Day 2022

Boka boende i god tid

Vi rekommenderar The Wood Hotel som finns i en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. I det 20 våningar höga trähuset erbjuds 205 moderna hotellrum, en restaurang och skybar med takterrass och ett Vana spa med spektakulär panoramavy.

Vi har tack vare ett samarbete med Visit Skellefteå, reserverat ett antal rum fram till 20 december. Efter det bokar du i mån av plats. Pris: 1590 kr/enkelrum och 1690 kr/dubbelrum. Ange bokningskod: Placebrander2022

Önskar du bo på andra hotell finns mer information här 

Res hit

Tips på hur du tar dig till och från Skellefteå

Kommer du tidigt? Här får du tips på saker att göra
Eller ta ett besök på sprillans nya Sara Kulturhus.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×