Tack för din bokning


Tack för att du bokat biljett till Placebranders Day i Skellefteå den 20 januari 2022.

Vill du boka fler biljetter? Boka fler biljetter här!

Boka boende

Vi rekommenderar The Wood Hotel som finns i en av världens högsta träbyggnader med placering i centrala Skellefteå. I det 20 våningar höga trähuset erbjuds 205 moderna hotellrum, en restaurang och skybar med takterrass och ett Vana spa med spektakulär panoramavy.

Vi har tack vare ett samarbete med Visit Skellefteå, reserverat ett antal rum fram till 1 december. Efter det bokar du i mån av plats. Pris: 1590 kr/enkelrum och 1690 kr/dubbelrum. Boka genom att maila enjoy@woodhotel.se och ange bokningskod: Placebrander22. Du kan betala via faktura om du skickar ett skriftligt fakturaunderlag senast en vecka före ankomst till enjoy@woodhotel.se. Fakturaunderlaget ska innehålla fakturaadress, ev märkning samt organisationsnummer. Incheckning tidigast kl 15.00 ankomstdagen.

Önskar du bo på andra hotell finns mer information här 

 

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×