Omställning

inför pandemisommaren 2020

Trendspaning för besöksnäringsföretag

När Coronapandemin bröt ut, drabbades besöksnäringsföretagen först och hårdast. Science Park Jönköping arrangerade ett Innovation Race för besöksnäringsföretag i Jönköpings län. Syftet var att rusta dem för att ställa om snabbt inför sommaren 2020.

Vi på Placebrander fick uppdraget att hålla ett digitalt företag där vi gick igenom trender och framgångsfaktorer. Vi fokuserade på besökarnas beteenden och resemönster. Vikten av att identifiera och lyfta fram sina unika upplevelser, att samverka och det enklaste sättet att nå ut snabbt. Vi tittade på andra destinationer i världen där man varit snabb med att ställa om.

Efter föredraget fick företagen gå samman och arbeta fram konkreta idéer inför sommaren.

Varmt välkommen att kontakta oss på Placebrander om ni behöver något liknande. Vi anordnar workshops, föreläsningar och kan hjälpa er igång med ett nytt tänk kring marknadsföringen av er plats.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left