Wanted in Jönköping

Wanted in Jönköping

Jönköping växer och är på jakt efter fler talanger. Placebrander fick under 2014 förtroendet att projektleda talangjakten i samarbete med NY Collective som skapade sajten Wanted in Jönköping. Här kunde talanger genom smarta LinkedIn-kopplingar testa hur väl de matchar Jönköpings arbetsgivares behov, se lediga jobb och inspireras av ett växande Jönköping.

Under november 2014 skapade och projektledde Placebrander dessutom ett event på Clarion Hotel Post där Jönköpings arbetsgivare bjöd in Göteborgare nyfikna på ett liv i Jönköping. Målgruppen var högutbildade personer med relevant arbetslivserfarenhet och för att nå rätt målgrupp tog vi hjälp av Jönköpingsborna som fick bjuda in sina Göteborgsvänner – ambassadörskap när det är som bäst! Bara 3 veckor efter genomfört event var den första eventbesökaren rekryterad till en av projektets arbetsgivare och ytterligare personer var kallade till intervjuer.

Uppdragsgivare var Jönköpings kommun.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left