Visning av Northvolt


I samband med Placebranders Day 2022 erbjuder Skellefteå kommun dig möjlighet att följa med på en visning av området i Skellefteå där Northvolt nu byggs. Detta i form av en busstur som stannar utanför Northvoltfabriken. Där tar våra guider hand om dig och berättar om satsningen som görs kring Northvolt.

Observera att visningen sker utanför fabriken och alltså ingenting innanför fabriksområdet eller inne i fabriken. Vi på Placebrander kan trösta dig med att det på sin höjd är personer såsom Kungen som får komma in i fabriken. Ni kommer få ta del av berättelserna kring ett samhällsbygge av sällan skådat slag. Vid anmälan till Placebranders Day fick du ange om du vill delta på visningsrutten. Sedan dess kan restider och annat ha påverkat detta, så vi ber att få anmälan från samtliga som önskar delta, oavsett om du anmält dig tidigare eller ej.

Boka plats till visning av Northvoltområdet

Visningsresan sker den 1 juni 2022 kl.09.00-10.30. Den guidade bussturen är gratis för dig med biljett till Placebranders Day. Du som bokar plats får ett mail med information om upphämtnings- och avlämningsplats innan eventet.

Visning Northvolt

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×