Kontakta oss!

Kontakt


Anna Österlund
VD och platsstrateg
Baserad i Norrköping
anna@placebrander.se
076-238 44 40

Anna har sin bakgrund inom besöksnäringarna men jobbar idag med uppdrag som handlar om att attrahera invånare, besökare och investeringar. Vass processledare, talare och projektledare som är van att röra sig i sammanhang där många aktörer behöver samverka.

 

Sofie Gunnarsson
Platsstrateg och partner
Baserad i Oskarshamn
sofie@placebrander.se
070-626 87 91

Sofie har många års erfarenhet av platsutveckling på lokal och regional nivå med stadskärna, evenemang och talangattraktion som specialområde. Vass på att se hur alla delar i en plats hänger ihop, kan utvecklas och växa. Har lång erfarenhet som anställd på ett destinationsbolag.

Helena Nordström
Affärsutvecklare och grundare
Baserad i Jönköping
helena@placebrander.se
0702-77 67 00

Helenas spets är varumärken, kommunikation och marknadsföring kopplat till strategisk platsutveckling. Van processledare och konceptutvecklare. TEDx-talare och författare till första svenska handboken om platsmarknadsföring. Grundade Placebrander 2013 efter några år som marknadschef på destinationsbolag.

Emma Bernholtz
Kommunikationsstrateg
Baserad i Linköping
emma@placebrander.se
0702-63 78 16

Emmas specialitet är att hitta kärnan i ett budskap och paketera det till kommunikation som engagerar och bygger starka varumärken. Hon har erfarenhet av platsutveckling, employer branding och platsmarknadsföring. Har tidigare jobbat inom fastighetsbranschen och i kommunal verksamhet.

Rickard Heldemyr
Art Director/Creative Director
Baserad i Jönköping
rickard@placebrander.se
0730-34 41 00

Rickard är en rutinerad Art Director med bred erfarenhet från byråbranschen och som frilansare. Har också varit marknadschef på Röshults. Har tillsammans med
Placebrander jobbat med flera platsvarumärken och också varit en del av framtagandet av en talangrapport för aktörer i East Sweden.

Våra huskonsulter

Sofia Mård Ek
Varumärkesstrateg
Baserad i Nässjö
sofia@placebrander.se
‭070-186 50 45‬
Sofia är varumärkes- och kommunikationsstrategen som har erfarenhet från mediabranschen och har jobbat som kommunikationsstrateg på Nässjö kommun med ansvar för platsvarumärke. Sofia är en fena på att leda ut strategi i action och brinner särskilt för kommunikation och varumärke.

Elna Dahlstrand
Copywriter, expert inom influencermarknadsföring och kommunikationsstrateg
Baserad i Gränna
elna@placebrander.se
070-251 18 33

Elna är som en hel byrå i en person – med en vass penna, erfarenhet som illustratör och grafisk formgivare, stenkoll på sociala medier samt god hand med kameran. Elna är duktig på outdoor och brinner för hållbar besöksnäring. Hon driver en av Sveriges ledande bloggar med cykel som röd tråd och arbetar även som MTB-instruktör med Vätterbranterna som hemmaarena.

Joakim Norén
Varumärkesstrateg
Baserad i Stockholm
joakim@placebrander.se
073-356 56 36

Joakim har tidigare ansvarat för arbetet med platsvarumärket Sverige på Svenska institutet. Han har varit marknadschef på Artipelag och har en bakgrund som trendanalytiker och varumärkesstrateg.

Fler samarbetspartners

Vi bygger det smarta team som varje uppdrag kräver. Här är exempel på aktörer som vi jobbar med. Vi jobbar såklart också gärna med din lokala byrå. Dina behov styr.

Söderhavet
Söderhavet är en prisbelönt designbyrå som vi samarbetar med i vissa större designuppdrag. Söderhavet ligger bakom platsvarumärket Sverige med dess designprinciper på uppdrag av Nämnden för Sverigefrämjande som består av UD, Svenska institutet, Business Sweden, Visit Sweden, Näringsdepartementet och Kulturdepartementet.

Fotografelia
Ofelia Wadskog är grafisk formgivare och fotograf med skarpt öga för färg och form. Hon driver företaget Fotografelia och samarbetar med Placebrander kring både egna projekt, såsom vår egen trendrapport, och i kunduppdrag.

Sprint Works och Wirke
Chrille Peterson är digital strateg med många års erfarenhet av att coacha såväl destinationer som besöksnäringsföretag inom digitalisering. Han rör sig vant i såväl stora tunga systemprojekt som det vardagliga arbetet med både organiskt och betalt innehåll på plattformar som Facebook, Google och Instagram. Vi har samarbetat ihop i flera uppdrag.

JN Filmproduktion AB
Filmproduktion för webb och sociala medier med hjärta och passion. Vi har haft med Johan i uppdrag för bland annat Visit Sweden och Science Park Mjärdevi.

 

Norstat
Vi har sedan Placebranders start samarbetat med Andreas Nilsson på Norstat för stöd med undersökningar av olika slag. Attitydmätningar, varumärkesundersökningar, nollmätningar etc.

 

Placebrander på Facebook
Placebrander på Instagram
Placebrander på Linkedin

Jönköping

0702-77 67 00
helena@placebrander.se
Placebrander AB
C/O United Spaces
Vallgatan 8
553 16 Jönköping

Linköping

0702-63 78 16
emma@placebrander.se
DoSpace
Gamla Tanneforsvägen 92
582 54 Linköping

Norrköping

076-238 44 40
anna@placebrander.se
Placebrander AB
DoSpace
Västgötegatan 7
602 21 Norrköping

Oskarshamn

070-626 87 91
sofie@placebrander.se
Placebrander AB
Verkstadsgatan 46
572 35 Oskarshamn

Ägare och styrelse

Placebrander AB ägs gemensamt av Helena Nordström, Anna Österlund och Sofie Gunnarsson. Styrelseledamöter är Miriam Tjernström, Niclas Söör, Sofie Gunnarsson och Helena Nordström.

Niclas Söör och Miriam Tjernström är externa styrelseledamöter.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in