Kontakta oss!

Kontakt


Helena Nordström

VD/projektledare
Baserad i Jönköping
helena@placebrander.se
0702-77 67 00

Helenas spets är varumärken, kommunikation och marknadsföring kopplat till strategisk platsutveckling. Van processledare och konceptutvecklare. TEDx-talare och författare till första svenska handboken om platsmarknadsföring. Grundade Placebrander 2013 efter några år som marknadschef på destinationsbolag.

Anna Österlund

Partner/projektledare
Baserad i Norrköping
anna@placebrander.se
076-238 44 40

Anna har sin bakgrund inom besöksnäringarna men jobbar idag med uppdrag som handlar om att attrahera invånare, besökare och investeringar. Vass processledare, talare och projektledare som är van att röra sig i sammanhang där många aktörer behöver samverka.

Madeleine Norum

Projektledare/platsstrateg
Baserad i Karlstad
madeleine@placebrander.se
072-204 75 21

Madeleine har tidigare varit turistchef, VD och verksamhetschef. Van projekt- och processledare som jobbat med regional och lokal utveckling. Har bland annat tidigare jobbat på undersökningsföretag, på en kommun samt på en region.

Sofie Gunnarsson

Projektledare/platsstrateg
Baserad i Oskarshamn
sofie@placebrander.se
070-626 87 91

Sofie har många års erfarenhet av platsutveckling på lokal och regional nivå med stadskärna, evenemang och talangattraktion som specialområde. Vass på att se hur alla delar i en plats hänger ihop, kan utvecklas och växa. Har lång erfarenhet som anställd på ett destinationsbolag.

Elna Dahlstrand

Contentskapare
Baserad i Gränna
elna@placebrander.se
070-251 18 33

Elna har varit skribent för Placebrander sedan 2016 och sköter idag Placebranders digitala kanaler. Elna är som en hel byrå i en person – med en vass penna, erfarenhet som illustratör och grafisk formgivare, stenkoll på sociala medier samt god hand med kameran. Vid sidan om Placebrander driver hon en av Sveriges främsta cykelbloggar och älskar att ge sig ut på de hisnande stigarna i Östra Vätterbranterna.

Våra partners

Vi bygger det smarta team som varje uppdrag kräver. Här är exempel på aktörer som vi jobbar med. Vi jobbar såklart också gärna med din lokala byrå. Dina behov styr.

Söderhavet

Söderhavet är en prisbelönt designbyrå som vi samarbetar med i uppdrag där vi tar fram platsens visuella identitet. Söderhavet ligger bakom platsvarumärket Sverige med dess designprinciper på uppdrag av Nämnden för Sverigefrämjande som består av UD, Svenska institutet, Business Sweden, Visit Sweden, Näringsdepartementet och Kulturdepartementet.

Fotografelia

Ofelia Wadskog är grafisk formgivare och fotograf med skarpt öga för färg och form. Hon driver företaget Fotografelia och samarbetar med Placebrander kring både egna projekt, såsom vår egen trendrapport, och i kunduppdrag.

Sprint Works

Chrille Peterson är digital strateg med många års erfarenhet av att coacha såväl destinationer som besöksnäringsföretag inom digitalisering. Han rör sig vant i såväl stora tunga systemprojekt som det vardagliga arbetet med både organiskt och betalt innehåll på plattformar som Facebook, Google och Instagram. Vi har samarbetat ihop i flera kundcase.

JN Filmproduktion AB

Filmproduktion för webb och sociala medier med hjärta och passion. Vi har haft med Johan i uppdrag för bland annat Visit Sweden och Science Park Mjärdevi.

Norstat

Vi har sedan Placebranders start samarbetat med Andreas Nilsson på Norstat för stöd med undersökningar av olika slag. Attitydmätningar, varumärkesundersökningar, nollmätningar etc.

 

Eva-Lena FrickEva-Lena Frick

Eva-Lena Frick har nära på 20 års erfarenhet av stora evenemang som VD för såväl Vätternrundan som Vasaloppet. Idag sitter hon bland annat i styrelsen för Svenska Skidförbundet och samarbetar med oss i frågor som rör evenemang och idrott kopplat tills platsers utveckling.

Placebrander på Facebook
Placebrander på Instagram
Placebrander på Linkedin

Jönköping

0702-77 67 00
helena@placebrander.se
Placebrander AB
GRO36
Huskvarnavägen 82
554 66 Jönköping

Norrköping

076-238 44 40
anna@placebrander.se
Placebrander AB
DoSpace
Västgötegatan 7
602 21 Norrköping

Karlstad

072-204 75 21
madeleine@placebrander.se
Placebrander AB
Galoppstigen 39
653 48 Karlstad

Oskarshamn

070-626 87 91
sofie@placebrander.se
Placebrander AB
Verkstadsgatan 46
572 35 Oskarshamn

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
×