AbSmåland – mode på småländska

absmåland

En ny butik slår upp sina portar i Malmö. ”Mycket snack och mycket verkstad” är den småländska parollen som grundaren Bruno använder när han bygger ett nytt spännande butikskoncept. AbSmåland ligger mitt i centrala Malmö och erbjuder redesignad heminteriör och mode blandat med nydesignat i ekologiskt eller återvunnet material där kunden erbjuds att vara med i skapandet. Visionen är att göra AbSmåland till en mötesplats snarare än enbart en butik.

”Barndomsåren har gett mig en nära relation till naturen och den mystik som gärna uppstår mellan en nyfiken smålänning och Älmhults urskogar.” 

AbSmåland är ett utmärkt exempel på hur associationer och värden kopplade till en plats kan användas för att skapa varumärken, företag och produkter. Vi på Placebrander ser fram emot att följa Smålands resa i Malmö.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in