Bästa kommunsajterna och turistsajterna

Bästa turistsajten

Internetworld rankar årligen de 100 bästa sajterna i olika kategorier. Nu har de släppt årets lista och vi Placebranders följer ju nyfiket främst kategorierna kommun och turism. Inom kort släpper de vinnarna i varje kategori.

Bästa turistsajterna

Fotografiska museet
Goteborg.com
Swedish lapland
Tekniska museet
Universeum

Bästa kommunsajterna

Enköping
Falkenberg
Falun
Nacka
Örebro

Läs om förra årets lista här!

Kommentarer

Anna

28 februari 2017 10:53

Hej
Intressanta listor, undrar om det går att få lite mer fakta om varför just dessa kommuners sajter är överst på listan. Vad är det som de tänkt på som andra missat, nytänk, funktionalitet osv. Mitt syfte är att lära och ta med i mitt egna arbete.
Tacksam för återkoppling!

MVH Anna!

Helena Nordström

28 februari 2017 11:00

Det undrar vi också och har själva inte lyckats hitta den informationen på Internetworlds sajt. Vi vill understryka att det är Internetworld som gjort den här rankingen, och inte vi. Ha en fin dag!

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in