Bli en del av Swedish Affair i Austin Texas

Swedish Affair

South by Southwest (SXSW) i Austin är ett världsunikt och trendsättande årligt återkommande evenemang för de kulturella och kreativa näringarna som lockar företag och människor från hela världen. Den 11-20 mars 2016 arrangeras nästa upplaga. Svenska institutet skapar i samarbete med VisitSweden, Tillväxtverket och en rad andra organisationer en plattform under namnet ”The Swedish Affair” för att visa fram ett progressivt, nytänkande och kreativt Sverige!

Tillsammans med andra nordiska länder har Sverige i år ett eget ”eventhus”, Nordic House – Waller Creek Boathouse – beläget 4 minuter från Austin Convention Center. Här finns utrymme för alla meet-ups, spelningar, alla de svenska företagen, människorna och internationella gäster. Kom på investerarfrukost, presslunch, eller rock n roll middag. Och när SXSW blir för mycket så finns en bastu med dopp i floden på plats. Under hela Interactive-veckan finns det bra program, coola show case, kaffe och annat från tidig morgon till sent på natten.

Häng på!

Projektledningen söker nu svenskar och svenska bolag som vill eller kommer att närvara på SXSW. Aktörer som på olika sätt kan tänka sig att bidra till att visa upp Sverige och modern svensk företagskultur, tjänster, innovationer och produkter på en av världens mest engagerande mötesplatser.

Din intresseanmälan gör du på http://bit.ly/swedishaffair

Projektledningen vill ha med många:

”Om du eller ditt företag vill bidra till att vi tillsammans kan visa Sverige från den gästfria sidan så tas det tacksamt emot! Vi gör det här tillsammans, det finns gott om utrymme för egna initiativ. Låt oss hjälpas åt. Vi har försökt göra det enkelt och erbjuder inledningsvis följande möjligheter”

Erbjudande

För att underlätta för dig och ditt företag finns följande paket:

  • Möjligt att beställa rabatterat konferenspass till Interactive eller Music ($1025 för Interactive).
  • Tillgång till den svenska montern under Interactive Trade Show 13 – 16 mars
  • Tillgång till det officiella Swedish / Nordic House som ligger centralt i Austin som mötesplats eller som showcase area.
  • Vara med i den PR/ Press kommunikation som Swedish Affair gör inför och under SXSW.
  • Hjälp med att hitta boende i Little Sweden (hyrda privata hus)
  • Hjälp med Matchmaking mot investerare och potentiella kunder.
  • Synas på webbsida, social media och i det officiella SXSW programmet
  • Komma med i den svenska appen som lanseras under SXSW och som lever länge efteråt också.
  • Synas i det showreel som produceras inför SXSW

Konferenspasset betalas av var och en, i övrigt är stora delar av Swedish Affair kostnadsfritt.

Vill du mer?

Nedan ett några förslag på hur du och ditt företag kan lysa!

1) Ta plats i Nordic House
– Ha ditt show case eller dina möten på Nordic House. Bjud på lunch, träffa dina kunder och kontakter på morgonfika.
– Eller sponsra en festkväll. Möjligheterna med det egna huset är många.
Kontakta sten@onezerozero.se eller + 46 733 12 59 69 för dialog!

2) Trade Show
I år har vi en större monter än någonsin för att stärka det svenska inslaget på SXSW på Trade Show delen. Använd den som en mötesplats eller för att visa upp dig/företaget. Montern kommer att ha personal på plats. Vill ni visa företaget eller projektet lite extra så är det här en bra plats. Vill du ha plats i montern och plats i programmet så kostar det $1000

3) Var värd för en svensk middag, lunch eller en meet-up
Varje kväll samlas ett antal svenska aktörer och gäster för en gemensam middag Austin style som presenteras av ett eller flera företag på plats. Ett utmärkt sätt att skapa nätverk med övriga svenskar, partners, egna gäster och blanda allas nätverk. En Meet-Up är en informell mötesplats för nätverkande där vi hjälper och bjuder in via våra kanaler. Du eller ditt företag står som värd för mat och dryck och exponeras som värd för evenemanget. Här föds nya idéer, hungriga magar mättas och här sker verkligt gränsöverskridande möten.
Kostnader kan variera från $1500 till $3500.

4) Sponsra en timme i baren under Swedish Affair-evenemang
Under 2015 var det en uppskattad möjlighet att bjuda alla gäster på en drink i baren. Vi hjälper dig med hanteringen. Du får en logga i baren under samlingsnamnet DRINKS ARE ON ME och presenteras i våra kanaler som dryckessponsor. Du får logga och namn i eventuellt tryckt program, exponering och länk på webben Bjud in kunder, partners eller andra gäster till de svenska aktiviteterna och bli en av evenemangets sponsorer. $300 ger dig en timme i baren på Nordic House! Hjälp till att visa upp det gästfria Sverige!

5) Vill du synas ordentligt?
För ca $3000 dollar försöker vi ge just ditt företag maximal synlighet. Vi utvecklar det tillsammans. Några exempel: Fast plats i Nordiska huset, egen monteryta, mer synlighet, fester, meet-ups, panelsessioner eller middagar. En egen stol på svenska festen, i montern eller vad vi nu kan hitta på tillsammans. Kontakta sten@onezerozero.se eller + 46 733 12 59 69 för dialog!

6) Show Reel / The Swedish App
För användning på flera av de ställen vi gör nedslag på kommer vi att producera ett showreel som visar vad Sverige har att erbjuda. Vidare produceras för lansering under SXSW en App med svenska kreativa företag. Där kommer du också med och den kommer att leva länge.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan gör du på http://bit.ly/swedishaffair

Kontakt med teamet

Sten Selander på sten@onezerozero.se, + 46 733 12 59 69 för dialog!
Administrativt, kommunikation, press och PR: Veronika Milata på veronika.milata@visitsweden.com, +1 347 789 0550

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in