De ofrivilliga turisternas guide till Sverige

[Hoppsan, vi länkade fel i ett nyhetsbrev. Du hittar till nätverk i platsvarumärke om du klickar här]

Visit Sweden levererar en ny kampanj som spelar an på den ofrivilliga turismen som uppstod när människor plötsligt corona-strandade runt om i landet. Gränser stängdes och människor fastnade på platser de inte alls tänkt stanna kvar på och den ofrivilliga turismen var född.

Nicolas Pulka, ofrivillig turist

Det fina med de ofrivilliga turisternas guide till Sverige är att Visit Sweden letat upp människor som på riktigt blev strandsatta i Sverige och låtit dem dela sin upplevelse av landet.

Vi får svemestertips från en kanadensisk cirkusartist som blev dumpad av sin svenska flickvän, paret som egentligen skulle säsongsarbetat i Finland och en kinesisk student som inte kunde åka hem efter avslutade studier på Handelshögskolan och några till som inte hade tänkt sig Sverige från början.

Ibland behöver vi höra av andra det vi kanske redan vet: att vårt land är fantastiskt och har mycket att erbjuda året runt. Vi vet att många drömmer om kommande semestern och med den här guiden vill inspirera till att genom de strandades upplevelser upptäcka Sverige på ett nytt sätt.

 

Angelica Månsson-Gerde, ansvarig för Svemester-satsningen och Head of New Business på Visit Sweden.

Upplevelseguide Svemester

Efter strax över ett år med corona är det här exakt vad många av oss längtar efter. Inspiration och solskenshistorier som känns härliga.

De ofrivilliga turisternas tips kompletteras med en upplevelseguide som innehåller 600 svemester-tips. Eftersom ingen riktigt orkar med att få 600 tips att sålla bland är det fint att man söker på preferenser eller plats för att få fram personligt anpassade tips. Puls eller avkoppling – du väljer, guiden sållar.

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in