Framåtanda i Resele

resele_solleftea

I dagens urbaniserade Sverige där glesbygden avfolkas är det uppfriskande att följa Resele i Ångermanland utanför Sollefteå. Här finns en enorm stolthet och framåtanda som inspirerar. Så här skriver invånarna själva på resele.se:

”Vad man än värdesätter i livet så är det ändå så att gemensam nämnare för dem som väljer att bo i Resele är företagsamhet, driv, framtidstro och kärlek. Kärlek till familjen, naturen och livet.”

Nu har det här TV-inslaget ett par år på nacken men det är väl värt att pausa jobbdagen fem minuter för att förundras av människorna i Resele.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in