Huddinge lyfter sina eldsjälar i podd

Att kroka arm med eldsjälar och ambassadörer är en viktig del av en lyckad platsutveckling. Att lyssna på och lära sig av dem som redan brinner för platsen, att lyfta kända såväl som okända människor med stort engagemang och låta alla känna att de är en del av något kan bidra till goda krafter, en ökad gemenskap och ett starkare platsvarumärke.

”Vi tror att alla platser och alla människor har en berättelse värd att dela och det här är ett litet urval just från oss – här hemma i Älskade Huddinge.”

 

 

Huddinge kommun har hajat grejen och lyfter fram sina eldsjälar och ambassadörer i podden Älskade Huddinge.

Avsnitten är korta och lyfter både kända och okända människor från Huddinge. I senaste avsnittet av Älskade Huddinge får Jonas Lagerström berätta om hur det var att få första Michelin-stjärnan för sin restaurang Etoile, hur han kommer på nya rätter, om sin tävlingsskalle och alla kocktävlingar, varför restauranglinjen på Sågbäcksgymnasiet var så viktig för honom och vilken mat som representerar Huddinge bäst. Andra eldsjälar och ambassadörer som gästat podden är Gladys del Pilar, en polis, en trollkarl och en influencer.

Vill du lyssna? Podden Älskade Huddinge finns på Spotify  och Huddinge kommun har samlat ihop sina poddar och sitt inlästa material här.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in