Iceland Academy

Hur packar man för att åka till Island?

Vacker natur, god mat, konst och kultur. Island har mycket att erbjuda, men vad ska man egentligen packa ned i väskan när man ska till Island? Vilka säkerhetsaspekter ska man tänka in och vad gäller när man badar i varma källor och ett äkta Isländskt äventyr, hur bär man sig åt för att få till det? På det där avslappnade, isländska viset?

inspired_by_iceland_3

Fyra filmer tar dig från lyckligt ovetande till en turist som kan uppleva Island som en local.

Visit Iceland står bakom kampanjen Inspired by Iceland med Iceland Academy, en onlinekurs som specialdesignats för att den som är nyfiken ska kunna lära sig allt det där som är absolut nödvändigt för att uppleva Island som en local. Vårterminen är uppdelad i fyra minikurser och när varje kurs är klar får du ett märke – och när terminen är slut blir det diplom och möjlighet att joina Iceland Academy för att testa kunskaperna på riktigt. Den som som tar sig igenom alla fyra stegen i Iceland Academy får vara med och tävla om en resa till Island och inte vilken resa som helst, en resa där du får se ön från helikopter och möjlighet att uppleva valsafari eller se norrskenet till havs. Och självklart bada i varm källa utan att behöva göra bort sig inför äkta islänningar.

Iceland Academy

Humor, glimten i ögat och omtanke om besökaren – Iceland Academy kokar ned det i fyra fina filmer och tävlar ut en resa. Skärmdump från webben.

Visit Iceland har med Iceland Academy skapat en fin kampanj förpackad under namnet Inspired by Iceland där man med glimten i ögat och mycket humor delar med sig av isländska vis och vanor. Man kombinerar filmklipp med sociala medier och webbsida och knyter ihop det hela till ett genomtänkt koncept som inte bara lockar att välja Island som resmål, utan även på ett genuint vis lyfter fram att man bryr sig om sina turister och vill att de ska få ut mesta möjliga av sin vistelse.

Nyfiken? Du hittar kampanjen via länkarna nedan:

Iceland Academy på webben: www.inspired.visiticeland.com/academy
Iceland Academy på twitter: www.twitter.com/icelandinspired
Iceland Academy på Facebook: www.facebook.com/inspiredbyiceland
Visit Iceland på webben: www.visiticeland.com

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in