To New Memories

Hilton undersöker attityder till resande och lanserar sin egen Covid-anpassning i ny kampanj

Insiktsdriven kampanj uppmuntrar till att skapa nya minnen

Har du det senaste halvåret varit någonstans där det inte finns en uppmaning om att hålla avstånd eller tillhandahållits information om att man vidtagit åtgärder för att Covid-säkra verksamheten. Oftast utan att informera om vilka åtgärder som tagits, bara att de har tagits. Retorisk fråga förstås, vi vet ju svaret på den vid det här laget.

Hotellkedjan Hilton tar i lite extra när det gäller att anpassa verksamheten efter pandemi och nöjer sig inte med en försiktig liten skylt. Nej – här beställs minsann en hel undersökning som mynnar ut i en rejäl kampanj, riktad både mot amerikansk och den global marknaden. En kampanj som både informerar och spelar på starka känslor hos dem som saknar att resa.

Hilton research

Ett underskott av reseminnen

I undersökningen visar det sig att 90% av de tillfrågade tror att nationen står inför ett underskott på reseminnen som kommer att få långvariga konsekvenser. Dels går man miste om möjligheten att dela viktiga händelser med familj och vänner och dels tror man att det resultera i ökad stress. Och när man får resa igen, då kommer man att göra det.

Hilton rullar ut kampanjen ”To New Memories” med hjälp rörligt material för TV och Internet samt digital och socialt innehåll som på olika vis ska uppmuntra resande att börja skapa nya minnen igen med Hiltons hotell som bas.

Tre Covid 19-anpassningar från Hilton:

  • Möteskonceptet Hilton Event Ready
  • Konceptet Hilton CleanStay, ett samarbete med tillverkare av handdesinfektion och rengöringsmedel.
  • Contactless Arrival. Med Hiltons app kan du checka in utan att stanna till vid incheckningsdisken.

Tre undersökningsresultat Hilton lyfter fram:

  • Nästan nio av tio tillfrågade säger att resor hör till livets lyckligaste minnen.
  • 94% av tillfrågade amerikaner planerar att resa igen så fort det tillåts.
  • 66% säger att de inte kommer att skjuta fler bucket-list-resor på framtiden.

Vill du veta mer? 
Business Traveller USA
Hilton Newsroom
Hilton på Instagram

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in