Internetworlds chefredaktör Magnus Höij blir en Placebrander

Under april tillträder Internetworlds chefredaktör Magnus Höij som marknadschef på Destination Jönköping – men bara för en dag.

Magnus och jag ska nämligen prova varandras jobb. Bakgrunden är nedanstående tweet där jag efterlyste ett jobbyte för att vidga vyerna och få input till det egna arbetet. Magnus Höij nappade och efter ett telefonsamtal var bytet planerat.

Den 10 april arbetar Magnus Höij hos oss på Destination Jönköping. Den 13 april arbetar jag på IDG. Vi går bredvid varandra för att få en bra kunskapsöverföring oss emellan.

Det ska bli spännande att se vad Magnus har för tankar kring vårt marknadsföringsarbete. Jag tror och hoppas också att en dag på Internetworld kommer att ge mig en massa spännande intryck som föder nya idéer.

Jobbytet går att följa på http://www.digitalaaffarer.se/ eller på #jobswop på Twitter

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in