Vi tipsar om bokfavoriter

Tre bra böcker att läsa i jul eller packa in i julklappspapper och ge bort

Julläsning – boktips från oss på Placebrander

Vi tycker om att läsa. Det utmanar och det är avkopplande. Det utbildar, ger nya perspektiv och underhåller. Emellanåt läser vi på Placebrander samma bok, gärna ungefär samtidigt och vi vill passa på att skicka en julhälsning med lästips till dig. Vi tipsar om tre vi läst och gillat och om böcker vi har på vår läslista.

Tre böcker vi läst och rekommenderar:

 • The Ethical Traveller av Imogen Lepere
  Vi gillar skarpt att få hundra sätt att upptäcka platser i världen utan att göra alltför stor påverkan.
 • If You Could Live Anywhere av Melody Warnick
  En bok som handlar om hur överraskande viktigt det är med plats även i en distansarbetande en värld. Listor, övningar och smarta tankesätt ingår.
  Är du en poddig person som hellre lyssnar än läser finns det ett avsnitt av the Bitter Sweet Life med Melody Warnick som gäst. 
 • Ärvda svar av Ida Hult
  Etnologen Ida Hult har skrivit en bok om de ärvda svaren i våra liv och vad de gör med oss. En oerhört nyttig, rolig och träffsäker bok som får oss att vilja utmana. Känner du att du känner dig väldigt träffad av det mesta är det ett tips att läsa vidare – boken tar en vändning!

Placebranders läslista – kanske är det någon av de här vi plockar fram under jullovet:

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in