Entreprenöriella ljusglimtar i pandemitider

Visit Sweden listar företag som gjort framgånsrika och kreativa omställningar

Kreativa svenska entreprenörer som lyckats i pandemitider

Förra året blev faktiskt inte ett skitår för alla, det finns flera ljusglimtar och framgångar att lyfta fram.

Visit Sweden har listat nio svenska företag som tack vare kreativitet och finurlighet lyckats över förväntan med omställningen till 2020 och pandemi och det känns som fin inspiration nu när många planerar inför en ny, annorlunda säsong.

 

2020 var ett märkligt och utmanande år, inte minst för den hårt drabbade besöksnäringen. Men bortom konkurserna och frustrationen finns det också en hel del vinnare.

 

 

Surflogiet

Från pizza som skapade attraktionskraft till ett kontorshotell i ett gammalt bruk till en nysatsning inom hotellbranschen och en ölfestival – här är nio exempel på företag som lyckats tack vare kreativt entreprenörsskap i pandemitider:

 

Läs hela artikeln om företagen som lyckades, kompletterad med flera bra tips på www.visitsweden.se

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in