Lev livet i Fbg

Falkenbergs kommun förpackar talangattraktion i sajt och storytelling

Lev livet i Falkenberg

Att attrahera talang står på de allra flesta platsers agenda. Det är människorna som gör platsen och det underlättar att förpacka sin plats på ett attraktivt och lättöverskådligt vis.

Just det har Falkenbergs kommun gjort – de har samlat det man behöver veta och förpackat det i konceptet Lev livet i Fbg. Webbplats, Youtubekanal och Instagramflöde samt Facebooksida kompletterar varandra för att berätta om hur det är att arbeta, bo och leva i Falkenberg.

Det man behöver veta när man överväger flytt till en ny plats finns ju förstås för det mesta på kommunernas egna webbplatser. Men där finns också så väldigt mycket annat – att lyfta ut bara just det som behövs och kombinera det med bildspråk och storytelling som sätter fingret på platsens DNA gör det enklare och mer attraktivt.

Spana mer på Lev livet i FBG:

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in