Värdskap i världsklass

Lund lanserar ambassadörsskapsutbildning i poddformat

Lyssna på Lund – värdskapsutbildning i poddformat

Visit Lund lanserar en ambassadörsutbildning i poddformat, en satsning på värdskap i värdsklass. Podcasten Lyssna på Lund ska stärka och fördjupa förståelsen för värdskapets roll inom besöksnäring och handel. Den är utvecklad i samarbete med Handelsföreningen i Lund och producerad av oss på Placebrander.

Syftet är att sprida kunskap om hur ett gott värdskap gynnar enskilda företag såväl som den gynnar hela staden.

Lyssna på Lund

Deltagarna ska får både  inspiration och konkreta verktyg för att utveckla sitt värdskap och skapa minnesvärda upplevelser för kunder och besökare. Utbildningen är helt digital och kan lyssnas på när som helst. Podden kompletteras med ett övningshäfte som innehåller frågor och övningar kopplade till varje avsnitt. Både podd och material kan laddas ned från www.visitlund.se

Flera undersökningar visar att bemötandet är en av de viktigaste faktorerna vid valet av plats att resa till. Genom att ha ambassadörer som ger service och värdskap i världsklass får vi nöjdare kunder och besökare som återkommer till Lund och som kommer att prata gott om oss.

Helena Görtz, turismutvecklare på Visit Lund.

Ambitionen är att främja god service och värdskap i Lund och att uppmuntra fler att inse hur detta kan skapa attraktiva destinationer. Podcasten gästas även av experter och lokala profiler som delar sina insikter om värdskapets olika aspekter.

Det är så roligt att få vara med och bryta ny mark inom värdskapsutbildning tillsammans med Visit Lund. Värdskap är något som alla bör prioritera i sina verksamheter, och jag tror och hoppas att utbildningen kan vara med och skapa ett driv och verklig förändring.

Anna Österlund, projektledare Placebrander

Podcasten innehåller fyra avsnitt med olika teman relaterade till värdskap, inklusive expertinsikter och praktiska exempel från branschen. Lyssna här eller där du brukar lyssna på poddar!

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in