Nyheter24 skapar Humans of Stockholm och tar trenden till Sverige

Humansofsthlm-nyheter24

”Att någon stannar upp och tänker efter på vad som varit deras bästa dag i livet, vad de är rädda för eller vad de ångrar mest av allt kan ge allt från ett snett leende och en blick ner i barnvagnen till en berättelse om en våldtäkt som förstörde en hel familj”.

Så beskrivs den nya instagramkampanjen #humansofsthlm. Idén är att bjuda följarna på intressanta möten längs Stockholms gator. Kampanjen är inspirerad av av humansofny, som Placebrander tidigare har skrivit om.

Om du dagligen vill följa med ut i Stockholm och ta del av spännande möten ska du följa Nyheter24 på Instagram eller leta efter hashtaggen #humansofsthlm i sociala medier.

Humansofsthlm-nyheter24-1 Humansofsthlm-nyheter24-2 Humansofsthlm-nyheter24-3

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in