PinMeTo – snyggt analysverktyg för turistindustrin

PinMeTo är en relativt ny tjänst från Sverige som erbjuder destinationsbolag och andra aktörer i turistindustrin ett snyggt och smart analysverktyg. I verktyget kan du se vilka platser som är mest populära. Du kan i realtid se var era besökare checkar in, vilka bilder de postar samt vad de tycker om era besöksmål. Det är helt enkelt ett styrverktyg för att hålla koll på era målgrupper och anpassa era insatser.

PinMeTo

PinMeToSå långt alltså främst ett verktyg som når destinationsbolagens ögon. PinMeTo erbjuder därtill ett verktyg som når konsumentens ögon, fortfarande är dock destinationsbolaget kunden. Med argumentet att era besökare får de bästa restipsen från sina vänner erbjuder PinMeTo ett verktyg där ni som destinationsbolag kan tillhandahålla en guide som talar om vilka platser som är mest populära, både bland allmänheten och bland vänner.

PinMeTo är en startup med bas i Malmö och har redan kunder som Visit Skåne, Malmö stad, Kungsbacka kommun och Vellinge kommun. Företaget drivs av Daniel Melkersson, Petter Pallander, Michael Nilsson och Markus Olsson.

Relaterat material

PinMeTo deltar i East Sweden Hack (scrolla ner på sidan)

Kommentarer

Daniel Melkersson

22 oktober 2013 12:25

Hej, PinMeTo här

Skulle vara väldigt tacksam att få höra vad du tycker om den widget vi har utvecklat. Den finns hos bl.a. http://www.visitskane.com , klicka på den blå fliken ”populärast” som ligger uppe till höger på sidan.

Tacksam för all typ av feedback, vi är i en tidig fas med bolaget och målet är att kunna erbjuda effektiva och kompetenta mjukvaror för destinationsmarknadsföring.

Tack på förhand.
/Teamet bakom PinMeTo

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in