Placebrander växer

Emma Bernholtz förstärker Placebranderteamet

Placebrander rekryterar kommunikatör från fastighetsbranschen

Placebrander växer och förstärker teamet med Emma Bernholtz från Sankt Kors Fastighets AB i Linköping. Därmed vässar Placebrander sin kommunikationsstrategiska kompetens och stärker kopplingen till fastighetsbranschen.

Placebrander grundades 2013 och har genom åren spridit kunskap om platsattraktion genom konsulttjänster, utbildningar, events och trendrapporter. År 2020 bestämde sig Placebranders ägare för att växa och har sedan dess ökat antal anställda och därmed också möjligheten att jobba med fler och större uppdrag. Kunderna finns i hela Norden och är allt från kommuner och regioner till fastighetsägare och enskilda stadsdelar, kvarter och besöksmål. På Placebrander finns experter inom platsutveckling och platsmarknadsföring.

Erfarenhet från stadsdelsutveckling

– Genom Emma får vi en person som varit med och byggt identitet och kännedom om en stadsdel, och dessutom varit med och drivit platsutveckling i en strategisk riktning. Det kommer vi ha jättestor nytta av i våra platsuppdrag framåt – en stark platsidentitet byggs av det som görs på platsen – marknadsföring och utveckling behöver hänga ihop, säger Helena Nordström, VD på Placebrander.

Emma har arbetat med platsutveckling, kommunikation, Employer Branding, konceptualisering, events och platsmarknadsföring för bland annat stadsdelen Ebbepark. Hon har också erfarenhet från kommunal verksamhet där hon varit med och tagit fram app och webb för Linköpings elcykelpool LinBike.

– Med en bakgrund som kommunikatör inom fastighetsbranschen är platsutveckling något som ligger mig varmt om hjärtat. Att få vara kreativ tillsammans med andra och bidra till strategier som får platser att växa och må bra känns spännande och meningsfullt. Jag ser fram emot att få lära känna både Placebrander och många fina platser och människor runt om i Sverige och Norden, säger Emma.

Emma tillträder sin tjänst i januari 2024.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in