Reykjaviks fantastiska ansökan om internationellt HBTQ-event

Read in English
World Outgames Iceland

Under 2013 skickade Reykjavik in en ansökan om att få stå som värdstad 2017 för det återkommande eventet World Outgames. Det är ett sportevenemang skapat av HBTQ-rörelsen öppet för alla oavsett sexuell läggning. Eventet är värdefullt för många, inte minst för deltagare som bor i länder där homosexualitet fortfarande är olagligt.

Miami Beach vann men Reykjavik är också en vinnare

2006 arrangerades eventet i Montreal, 2009 i Köpenhamn och 2013 i Antwerpen. Reykjavik Convention Bureau bestämde sig för att ansöka om World Outgames 2017. De kvarstod som slutlig finalist men förlorade till sist mot Miami Beach för att arrangörerna såg ett värde i att vara i en annan världsdel än Europa den här gången.

Dock en värdig förlorare – ta del av den här fantastiska filmen som var en del av Reykjaviks ansökan. Den visar upp Reykjavik som en öppen och levande plats. Den första personen du ser i paraden är Islands premiärminister.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in