Skåne - Sweden's Sweet Spot

En kombination av verktygslåda och kunskapsbank som ska hjälpa till att positionera Skåne internationellt

Skåne – Sweden’s Sweet Spot

Region Skåne bjuder in skånska aktörer, kommuner och företagskluster för att skapa engagemang kring Skåne som attraktiv plats. Samverkan och delaktighet är avgörande faktorer och Skåne ska positioneras internationellt.

Skåne Sweden's Sweet Spot

För att få större genomslagskraft uppmuntrar Region Skåne de skånska aktörerna att ta del av och använda sig av konceptet Skåne – Sweden’s sweet spot. Konceptet riktar sig till utländska företag, investerare och högutbildad arbetskraft och har implementerats på målgruppsajten skane.com.

Det nya marknadsföringskonceptet ” Skåne – Sweden’s sweet spot” utgör essensen av det som gör Skåne till en attraktiv och unik plats. Genom en gemensam berättelse om Skåne som plats att verka, bo och arbeta på och ett enhetligt visuellt uttryck vill vi skapa bra förutsättningar för alla skånska aktörer att nå ut till en internationella företag och talanger”

 

Camilla Bark, kommunikationschef för avdelningen Regional utveckling, Region Skåne.

 

 

Skåne Sweden's Sweet Spot

Initiativet har en egen sajt som är en kombination av verktygslåda och kunskapsbank. Här finns allt från bildmaterial, texter och logotyper till fakta kring att leva, arbeta, etablera och flytta till Skåne. Klicka här för att kika på webbplatsen och här för att komma till instagramkontot.

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in