Sov i en ekologisk bubbla på Attrap’Rêves

Sleep in a Bubble

Historien om Attrap’Rêves tar oss tillbaka till Februari 2010 där en hotellspecialist, hans multispråkiga syster och hans mamma med känsla för inredning började sin resa mot vintergatan. På fem platser runtom den Franska sydkusten kan man sova i en privat designad ekologisk bubbla med utsikt över stjärnhimlen.

Upplev Vintergatan

Tänk dig att sova mitt ute i skogen under stjärnorna i din alldeles egna bubbla med unik design. Det är faktiskt möjligt tack vare en familj i Frankrike som 2010 startade hotellkedjan Attrap’Rêves. Detta koncept är utvecklat tillsammans med Bubbletree för att skapa en så unik upplevelse som möjligt. För att inte naturen ska ta skada har man satt ut dessa ekologiska tält i form av bubblor där gästerna kan checka in och avnjuta en natt i naturen på fem olika platser runt den franska sydkusten. Här kan man sova i en genomskinlig bubbla mitt ute i skogen och titta på stjärnhimlen helt ostört. Hotellet erbjuder även teleskop och en karta över stjärnhimlen så att man kan utforska den närmare och få en sann kosmisk upplevelse.

Eco-friendly

Attrap’Rêves bubblor är miljövänliga och består endast av återvinningsbara material för att inte skada naturen. I bubblorna finns det alltid frisk luft som cirkulerar med hjälp av en tyst fläkt som inte är nämnvärt energikrävande. Vid slutet av säsongen tömmer man bubblan på luft och sedan blåses den upp igen vid ny säsong utan att ha en negativ påverkan på naturen.

Fokus på design

Utöver eco-tänket är varje bubbla designad på sitt eget sätt. Det finns total sex unika bubblor: Zen, Love Nature, Glamour, 1001 nights or Chic & Design, så att varje besökares behov kan mötas. Bubblorna ligger separerade från varandra så att man kan avnjuta sin vistelse till max. Detta miljövänliga designhotell lockar resenärer från hela världen med sitt originella koncept och erbjuder en upplevelse som är unik i sin bransch.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in