Ställ om till Smålandstid

Foto: Martin Andersson

Foto: Martin Andersson

Ställ om till Smålandstid! Med den uppmaningen sprider Småland bilden av sin plats på ett inspirerande och stämningsfullt sätt. På sajten kan du boka paket men säljet inramas av inspiration som får huden på armarna att knottras. Inte minst filmerna du ser längst ner i den här bloggposten.

”I Småland mäter vi tiden i upplevelser. Fiskelycka kan vara allt från en eftermiddag till ett halvt sommarlov. Under en weekend hinner de flesta avnjuta både glasblåsarkonst och gourmetmiddag. Upplevelserna hittar du i Småland.”

Webben blir allt viktigare för platsmarknadsförare

Vi har fantastiska upplevelser i hela Sverige och det är få som lyckas låta naturen och upplevelserna komma till sin rätt på webben. Med tanke på att det är där det främsta säljet sker idag är det väl investerade pengar att satsa just på webben. Tack vare en kraftfull satsning från hela regionen är Småland numera en förebild på området.

Hela regionen står bakom satsningen

Smålandstid är en del av marknadsföringen av Småland och har under de senaste åren drivits av EU-finansierade Partnerskap Småland. Här samlas Jönköpings län, Kronobergs län och Kalmar län kring marknadsföringen av Småland som turistdestination natiionellt och internationellt. I den nationella marknadsföringen, där bland annat Smålandstid och Mitt Småland ingår, har Partnerskap Småland samarbetat med reklambyrån Grand Public i Jönköping. Superstudio har gjort filmerna.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in