The Swedish Number – ring Sverige!

the_swedish_number_01

Nyfiken på Sverige? Ring Sverige! Sverige är det första landet med ett eget telefonnummer för att liksom nå hela landet. Genom att ringa +46771793336 blir du sammankopplad med en slumpmässigt utvald svensk.

Det är Svenska Turistföreningen (STF) som ligger bakom den briljanta kampanjen. De vill ge omvärlden möjlighet att få veta mer om Sverige och landets kultur, natur och mindset. Det är också ett sätt att uppmärksamma att det i år är 250 år sedan Sverige som första land i världen antog tryckfrihetsförordningen som stoppade censur och införde offentlighetsprincipen.

Ett underbart sätt att sätta ljuset på en viktig fråga samt marknadsföra Sverige med hjälp av invånarna själva. Vi på Placebrander älskar’t! Och du som i yttrandefrihetens anda vill svara för Sverige, blir enkelt telefonambassadör genom att ladda ner appen The Swedish Number.

Tipstack till Anneli Chrichlow på VisitSweden.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in