Therese Sjölund blir VD för Åre Destination AB

Efter 12 år som VD för Science Park Jönköping går Therese Sjölundh vidare och tillträder den 1 mars 2013 som VD och destinationschef för Åre Destination AB. Therese har under sina år på Science Park bidragit till att sätta Jönköping på kartan, såväl nationellt som internationellt – något hon prisades för på Jönköpingsgalan 2012 då hon mottog det hedersvärda priset “Årets ambassadör” av Destination Jönköping.

Therese flyttar tillsammans med sin familj till Åre och antar utmaningen att fortsätta arbetet med att utveckla den framgångsrika destinationen Åre, som numera är ett populärt besöksmål året runt. Åre har ett invånarantal på 1417 personer, har 450.000 besökare per år och cirka 32.000 bäddar. Man har bland annat tillverkning av snowboards samt chokladpraliner av kända Åre chokladfabrik. Vidare startade klädföretaget Peak Performance sin tillverkning i Åre och än idag finns en stark koppling mellan företaget och Åre.

åreÅre har stått värd för skid-VM, ansökt om Vinter-OS ett antal gånger samt har byggt upp en äventyrspark bestående av bland annat mountainbike, golf, paddling, bergslöpning och forsränning. Möjligheterna är oändliga för Åre och blev än fler i samma stund som de valde att rekrytera en person som Therese Sjölundh. Stort lycka till!

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in