Travel Stories

“Sverige är som grannen med den perfekta trädgården, en framgångsrik karriär och den älskande familjen. Ett kort besök i Sverige fick mig att vilja söka jobb på IKEA, i Sverige.”

Det är Brendan Francis Newnam som på CNN.com uttalar dessa kärleksfulla ord till Sverige. Han skriver uttrycksfullt om “Venice of the North”, fika och om begreppet lagom.

Det är berättelser av det här slaget som bidrar till bilden av en plats – oavsett om de sker face-to-face eller som i det här fallet på webben. Och med så mycket fördelar och positiva upplevelser som Sverige har att erbjuda verkar man till och med ha överseende med en dyr och dålig martini.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in