Vi är Kiruna – en kommunvision visualiserad

En viktig del av ett starkt platsvarumärke är stolthet hos invånarna. Kiruna kommun har tagit fram ett material som skapar en känsla av stolthet över att höra till och som dessutom är ett bra exempel på hur man kan använda och arbeta med sin vision i praktiken. Filmen Vi är Kiruna är skapad för att användas i kommunens verksamheter och den ska spegla platsen med kommunens vision som grund:

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Vi är Kirunafilm

 

Filmen är framtagen av kommunikationsenheten och tillväxtenheten vid Kiruna kommun tillsammans med reklambyrån Brightnest.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in