Vinn ett aktiebolag – Skellefteå visar att de ger idéerna plats

Vinn ett aktiebolag

Skellefteå visar genom tävlingen ”Vinn ett Aktiebolag” att de är en plats för entreprenörer. Juryn, bestående av lokala affärsprofiler, utser en segrande entreprenör som vinner aktiekapital på 50.000 kronor och coaching av ett helt team av erfarna affärsproffs med allt ifrån marknadsföring och lokaler till juridisk och ekonomisk rådgivning.

Vinst värd 300.000 kronor

Omräknat i pengar är vinsten värd ungefär 300.000 kronor. För att stå som segrare krävs vinnande beskrivningar av saker som affärsidé, affärsmodell, marknadsföring och givetvis också en beskrivning av sig själv som entreprenör. Självklart är vinsten också bunden till platsen Skellefteå. Tävlingen arrangeras av Skellefteå kommun och en rad företag, exempelvis Skellefteå Kraft, Handelsbanken och Skellefteå Airport.

Många är platserna som trummar ut att de är entreprenörsvänliga. Skellefteå ska ha cred för att de har hittat ett snyggt sätt att berätta det på. Platsmarknadsföringsinsatsen harmonierar också fint med Skellefteås payoff ”Ge idéerna plats”.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in