Vem skulle du ta med dig till en öde ö?

Att åka till en öde ö är för många definitionen på lyx i dagens stressiga samhälle. Detta är något Visit Åland tagit fasta på när de lanserat en kampanj som tar reda på vem utav dina Facebook-vänner som är bäst lämpad att ta med till en öde ö.

Visit Åland Kampanj Facebook

Efter att ha kört generatorn kan du genom att skriva den bästa motiveringen också vinna en resa för två till Sviskär i den åländska skärgården. I priset ingår boende i en eremitkoja men även en trerätters middag tillagad av en alldeles egen kock.

Kampanjen är ett sätt att berätta att Ålands skärgård består av 6500 öar och Visit Åland har lyckats hålla generatorn på en enkel, lättförståelig och funktionell nivå. Prova den själv!

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in