Attrahera invånare och investeringar till din plats

Nu släpper vi på Placebrander en ny trendrapport

Ny trendrapport: attrahera invånare och investeringar till din plats

Vi har spanat och analyserat. Vi har scannat igenom trender och vi har hört oss för med experter och representanter för olika platser och nu släpper vi årets andra trendrapport.

Rapporten fokuserar på trenderna kring vad som attraherar invånare och investeringar till din plats. Vi har tittat på framgångsfaktorer, coronaeffekter och hur det egentligen är med det som lyfts fram som en stor trend i media: att fly städerna för att bosätta sig med remote jobb långt ute på landet. Vi snackar Northvolt-effekt, nyord, makrotrender och attityder.

Trendrapport attrahera invånare och besökare

Vi hoppas att rapporten ska bli ett verktyg du kan använda i en arbetsvardag där du behöver förstå din omvärld och skapa satsningar och kommunikation som ligger rätt i tiden. Vi hoppas att den kan hjälpa dig i dina funderingar kring hur du ska få just din plats att sticka ut.

Ladda ned rapporten kostnadsfritt

Här kan du ladda ned Trendrapport 2021- attrahera invånare och investeringar till din plats. Och du – vidarebefodra den gärna till kollegor och bekanta och till människor som på olika vis påverkar utveckling och marknadsföring av just din plats.

Du kan också fylla i din epost nedan så får du trendrapporten och framtida nyhetsbrev från Placebrander. Vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR och du kan när som helst avprenumerera från nyhetsbrevet.

Trendrapport 2021 - attrahera invånare och investeringar

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in