Trendrapport

Trendrapport 2021 – fokus besöksnäring

I december släpper vi trendrapport 2021 med fokus på besöksnäringarna. Den blir digital och du kommer att kunna ladda ner den här. Vill du ha en notis om när vi släppt den, fyll i formuläret nedan.

Trendrapport 2021 - jag vill veta när den släpps

Trendrapport platsattraktion

Vi kommer också att släppa en särskild rapport med fokus på platsattraktion i stort och trender inom arbetet att attrahera invånare, kompetens och investeringar.

Trendrapport 2020

En färgsprakande tryckt rapport i form av ett litet A5-häfte. Den tar upp några av de främsta trenderna inom området att attrahera talanger, besökare och investeringar till en plats. Vi går kortfattat igenom makrotrender samt trender inom marknadsföring och bland de organisationer som jobbar med platsmarknadsföring. (Illustrationer och manér: Carin Sollenberg. Formgivning: Ofelia Wadskog)

Om du är intresserad av ett trendföredrag i kombination med tryckta trendrapporter, hör av dig till anna@placebrander.se

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left