Trendrapport 2021

Attrahera besökare till din plats

Trendrapport 2021 – attrahera besökare

En trendrapport i en svårnavigerad omvärld. I den här trendrapporten som släpptes i december 2020 fokuserar vi på att attrahera besökare till din plats. Besöksnäringen har tagit sig igenom ett av de tuffaste åren någonsin. Vi sätter fingret på pulsen och försöker beskriva året vi har framför oss. Vi fokuserar på din besökares beteenden och attityder. Till vår hjälp har vi profiler i branschen, skarpa internationella analyser och egna spaningar. Vårt mål är att rapporten ska ge dig nya insikter som förbättrar ditt sätt att jobba.

Jag vill ha trendrapporten

Fyll i din epost nedan så får du kostnadsfritt både Trendrapport 2021 – attrahera besökare och framtida nyhetsbrev från Placebrander. Vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR och du kan när som helst avprenumerera från nyhetsbrevet.

Trendrapport 2021

Hope is not a strategy

Arbeta med parallella planeringsscenarier, tydliga milstolpar för när ett scenario överges för ett annat, och flera budgetscenarier. Mathias Bergendahl, Sheriff/VD High Chaparral

Trendrapport, attrahera talang och investeringar

Vi kommer också att släppa en särskild trendrapport för platsattraktion och trender inom arbetet att attrahera invånare, kompetens och investeringar.

Boka trendföredrag

Boka ett digitalt trendföredrag. Hör av dig till info@placebrander.se

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left