Inspired by Iceland

Hållbarhet i fokus när Promote Iceland uppmanar besökare att dricka ansvarsfullt

Hyllning till det isländska kranvattnet

Promote Iceland är som en kulspruta av inspirerande kampanjer. Nu har de släppt en kampanj som dels hyllar det isländska kranvattnet, men också uppmanar besökare att dricka ansvarsfullt när de besöker Island och minska plastavfallet.

På kranavatn.inspiredbyiceland.com kan du gå in och anta kranvattenutmaningen. Du intygar då att du kommer att välja kranvatten under ditt besök på Island, använda återbrukbara vattenflaskor och ansvarsfullt återvinna allt ditt avfall.

Med andra ord ännu en kampanj som fokuserar på hållbarhet och vikten av att ta hand om vår plats. Island är ju en plats som under perioder drabbats av överturism, som haft negativ effekt på platsen. Det är därför uppfriskande att se att de jobbar med hållbarhetsfrågan.

Läs om andra hållbarhetsinsatser

Färöarna stänger för turister under en helg

Destination ber instagrammare att inte tagga inläggen med exakt plats

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in