Iceland Stopover Buddy

Iceland Air - stopover buddy

Vi hänger kvar på trendiga Island litegrann – förra veckan lyfte vi ju fram Iceland Academy och nu har vi fastnat för ytterligare ett smart isländskt initiativ på platsmarknadsföringsfronten. Vad sägs om möjligheten att stanna upp till sju dagar på Island utan extra kostnad om du flyger över Atlanten och mellanlandar på ön och dessutom ha möjlighet att utforska Island med en stopover buddy?

Kampanjens avsändare är Iceland Air som helt enkelt erbjuder dig en gratis stopover, upp till sju dagar utan att det kostar extra, samt möjlighet att boka en av bolagets anställda som stopover buddy, resesällskap på ön.

Flygbolaget har tagit fasta på att man i personalstyrkan har allt från mountainbikescyklister till terränglöpare och en massa annat. Från stickning till extremsporter – att låna en Iceland Stopover Buddy är ett perfekt sätt att lära känna en plats med inhemskt perspektiv.

Blir du nyfiken? Spana in kampanjen och läs mer på http://www.icelandair.se/stopover-buddy/

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in