OutHorse your Email

Att hålla ett öga på vad Visit Iceland hittar på är alltid en god idé om du vill ha en regelbunden dos inspiration. Island är duktiga på att skapa kampanjer som tar avstamp i det typiskt isländska och samtidigt sticker ut. Humor, bjussighet och påhittighet i kampanj efter kampanj – vi återkommer ofta till Island i våra spaningar.

Den här gången är det dags att koppla ned och outhorsea sin e-post till öns hästar.

Skriv in din epost-adress på kampanjsajten och du får ett mejl du kan kopiera – och det är på riktigt skrivet av en häst.

Om du behöver en outhorsead autoreply till kommande långhelger kan du klicka här för att komma till Visit Icelands kampanjsajt och välja vilken häst som ska få skriva din out-of-office reply.

Andra spaningar vi gjort på Island:

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in