Placebrander förstärker med nya styrelseledamöter

Miriam Tjernström och Niclas Söör tar plats i Placebranders styrelse

Placebrander förstärker med nya styrelseledamöter

Kommunikationsdirektören på White Arkitekter och grundaren av en av Sveriges främsta co-workingaktörer, DOSPACE. De kliver nu på Placebranders tillväxtresa och förstärker med nya perspektiv genom att ta plats i styrelsen.

Placebrander grundades 2013 och har genom åren spridit kunskap om platsattraktion genom konsulttjänster, utbildningar, events och trendrapporter. År 2020 bestämde sig Placebranders ägare för att växa och har sedan dess gått från två till fem anställda. Idag finns Placebrander i Jönköping, Norrköping, Karlstad, Oskarshamn och Eskilstuna. Kunderna finns i hela Norden och är allt från kommuner och regioner till fastighetsägare och enskilda stadsdelar, kvarter och besöksmål. På Placebrander finns experter inom platsutveckling och platsmarknadsföring.

Samhällsförändring samt framtidens arbetsliv och mötesplatser

– När vi nu växer blir behovet av en professionell styrelse tydligare. Vi har tittat efter kompletterande kompetens och nya perspektiv på det här med platsattraktion när vi rekryterat styrelse. Jag är oerhört stolt över att vi lyckats rekrytera just Miriam Tjernström från White Arkitekter och Niclas Söör från DOSPACE. Det är två personer som definitivt kommer hjälpa oss att växla upp ännu mer, säger Placebranders grundare Helena Nordström.

Miriam Tjernström och Niclas Söör ingår i Placebranders styrelse

Miriam Tjernström har varit på White Arkitekter under de senaste fyra åren och ansvarar för globala kommunikation- och varumärkesfrågor. Hon har kunskap och intresse för samhällsförändring, hållbarhet och värderingsdriven kommunikation. Hon är en erfaren ledare med bakgrund från både mode- och byråbranschen som startade sin karriär inom consumer insight.

– Det känns oerhört spännande att vara en del av Placebranders styrelse. Ett bolag med ett starkt marknadserbjudande med fortsatt stor potential att skapa tillväxt och välmående platser för sina kunder. För mig är det en viktig bonus att få vara en del av ett inkluderande företag som lyckats etablera en jordnära och prestigelös kultur, säger Miriam Tjernström.

Niclas Söör är grundare av coworkingföretaget DOSPACE och har på fem år gått från 0 till 30 miljoner kronor i omsättning. Företaget finns idag i Jönköping, Gävle, Linköping och Norrköping. Han är en entreprenör med blick för framtidens arbetsliv och mötesplatser.

– Platsattraktion och platsutveckling är frågor som kommer högre upp på agendan för fler aktörer. Inte minst inom fastighetsbranschen där beteendeförändringar, hållbarhetskrav och samhällsutveckling skapar nya förutsättningar och utmaningar för branschen. Att i detta läge få möjligheten att ansluta till Placebrander med sin starka marknadsposition i dessa frågor känns fantastiskt roligt och jag ser fram emot att bidra till bolagets kommande tillväxtresa, säger Niclas Söör.

Styrelsen består också av Helena Nordström och Anna Österlund som tillsammans med Sofie Gunnarsson äger bolaget.

Placebranders styrelse

När Placebrander stänger böckerna för 2022 kommer omsättningen ha ökat med mer än 50% från föregående år. Förutom att vara ett konsultföretag har bolaget i sitt DNA att vara tankeledare inom platsattraktion – med Placebrander of the Year som korar Sveriges främsta platsmarknadsförare, årliga trendrapporter, första svenska handboken om platsmarknadsföring, branschdagen Placebranders Day och flera nätverk och utbildningar.

Placebrander vill bidra till bättre platser där människor mår bra och bolaget firar under 2023 tio år.

Vill du veta mer? Du hittar våra kontaktuppgifter här.

 

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in