Skellefteå Stories Livsstil

Invånare och besökare delar med sig av sitt Skellefteå

Podd berättar historier från Skellefteå

Visit Skellefteå har lyssnat in berättelser från människor som är verksamma i eller har anknytning till Skellefteå i en podd. Det här är ett fint exempel på hur man kan lyfta människor och händelser från en plats på ett snyggt sätt. Vi har tidigare skrivit om ett liknande initiativ av Huddinge.

”Jag har aldrig känt mig så hemma som i Skellefteå, eftersom här finns allt som jag behöver. Allt som gör mig lycklig.”

 

Agnes Boeske, Skellefteå Stories Livsstil #3

 

Berättelserna i podden skildras genom besökares eller invånares ögon och gäller både upplevelser och besöksmål i staden.

Poddens avsnittslängd varierar och är vanligtvis 10-30 minuter långa. De lyfter fram nya och lite äldre berättelser från platsen. Avsnitten handlar om allt från människor som tagit flyttlasset till Skellefteå från utlandet, till individer som låter podden följa med när det ska tränas inför en av världens minsta vintersporter.

Podden Skellefteå Stories Livsstil finns på Spotify och kan lyssnas på här.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in