Trendrapport 2018

Konkurrensen om invånare, besökare, evenemang, entreprenörer och investeringar är stentuff. Vi är många som konkurrerar för att generera tillväxt vilket alla platser behöver för att må bra.

Våra målgrupper blir allt mer globala och kräsna. Genom att fånga upp trender och omsätta dem till smart platsmarknadsföring skapar du bättre förutsättningar för din plats att stå sig i konkurrensen – smart platsmarknadsföring som går hand i hand med platsutveckling och skapar en god relation med såväl invånare som besökare.

Den här trendrapporten är ett verktyg i ditt arbete att förstå omvärlden och skapa satsningar och kommunikation som ligger rätt i tiden och får din plats att sticka ut. Sätt den gärna i händerna på människor som påverkar utvecklingen på just din plats.

Läs trendrapporten

5 trender serverade under 5 dagar, antingen direkt till din Facebook Messenger eller till din epost. Trendrapporten finns också i tryckt format och är passande att dela ut till åhörarna när du bokar oss som föredragshållare. (Illustrationer: Tinna Design)

Till trendrapporten

Trendspaningar

Vi erbjuder inspirerande föredrag där vi serverar trender på ett färgstarkt vis. Läs mer om våra föredrag här!

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in