Avicii och Volvo i nästa kapitel av Made by Sweden

Volvo Avicii

Det är humanistiska värden som står i fokus i nästa kapitel av Made by Sweden. Fortfarande är hyllningen till Sverige och det svenska arvet den bärande idén. Svensk talang, natur och kvalitet. Volvo är ett bolag som drar nytta av kraften i platsvarumärket Sverige när de ska marknadsföra och sälja bilar – något som många företag kan inspireras av.

– De senaste sex åren har jag varit ute på turné hela tiden, förutom de nio månaderna under min time-out. Jag gjorde ungefär 325 spelningar per år och reste mycket. Det kunde inte fortsätta så. Till slut fick jag omvärdera min situation och förändra min livsstil. Sverige är viktigt för mig, det är här jag samlar styrka och energi tillsammans med familj och vänner. Hela den här resan, med att omvärdera och börja om, är vad filmen och musiken handlar om. Det är en nystart för mig och en nystart för Volvo, säger Avicii.

I filmen möter vi Avicii på flera platser i Sverige som betytt mycket för honom. På nattlig färd genom Stockholm och på stranden i skånska Sandhammaren, Österlen. I Ljunghusen, söder om Malmö, träffas den närmaste familjen och vännerna under en middag. Bland de medverkande i filmen märks bland annat Tims mamma – den kända skådespelerskan Anki Lidén – samt halvbrodern Anton Körberg.

Relaterat innehåll

Made by Sweden – Volvo och Zlatan i storslaget samarbete

Volvo tar hjälp av Swedish House Mafia och skandinavisk natur

Made by Sweden – Volvo omfamnar Sverige

Volvo Avicii Volvo Avicii volvo avicii volvo avicii volvo avicii

 

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in