Flytta till Skellefteå

Personligt anpassad information och nedladdningsbara checklistor

Inflyttarguide Skellefteå

Att underlätta så mycket som möjligt för dem som kan vara intresserade av att flytta till din plats är superviktigt. Skellefteå är med på det tåget och har tagit fram en inflyttarguide.

Skellefteå inflyttarguide

Du svarar på några snabba frågor och klickar dig vidare. Dina svar genererar en sida med den information kring jobb, livsstil och boende som är relevant för dig och du kan ladda ned en checklista. Det är ju mycket att tänka på när flyttlasset ska gå och listan samlar allt från adressändring och sjukvård till att klimatet kräver dubbdäck och motorvärmare.

Nyfiken?

Du hittar Skellefteås inflyttarguide  här, Skellefteås officiella webbplats här, och sajten Skellefteå växer här.

Vill du kika på hur andra platser gjort har vi tidigare spanat på liknande initiativ från Skaraborg, Falkenberg och Örebro.

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in