Typiskt Gällivare

En podcast med fokus på livet och människorna i Gällivare kommun

Platspodd: Typiskt Gällivare

Poddformatet fortsätter att vara populärt och enligt Svenskarna och internet 2022 ökar lyssnandet något jämfört med förra året. Runt 40% av svenskarna har lyssnat på podd de senaste tolv månaderna.

Att platser satsar på att använda poddformatet verkar också bli vanligare. Vi har tidigare spanat på Skellefteå och Huddinge som är två kommuner med podd. Ytterligare en kommun som sällar sig till skaran platser med podd är Gällivare som precis släppt första avsnittet av Typiskt Gällivare.

Typiskt Gällivare beskrivs som en podd för den som är nyfiken på, funderar på att flytta till eller redan bor i Gällivare. I podden ska lyssnaren få möta människor från Gällivare med omnejd, få en inblick i vad som händer på platsen och hur det är att leva och bo i kommunen. Bakom produktionen står Tillväxt- och attraktivitetsavdelningen på Gällivare kommun och podden leds av Magdalena Forsman och Monika Nilsson.

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in