Record Iceland

Vi håller ett ständigt spaningsöga på Island som återkommande är väldigt duktiga på kreativa, smarta, snygga och ofta roliga men väl genomtänkta kampanjer. Den här gången paketerar Island en satsning för att locka musiker och musikproducenter att välja Island som inspelningsplats.

Ett av argumenten är att många duktiga musiker kommer från Island och har inspirerats av miljön där. Det där lilla extra levereras genom att producenter kan få en reducerad kostnad.

Record in Iceland hjälper till med två saker. De listar isländska musikstudios och de förklarar hur det hela fungerar. Det går att söka 25% återbetalning för kostnaderna som rör all musik som producerats och spelats in i en studio på Island.

Initiativet är ett samarbete mellan exportrådet för Isländsk musik, Iceland Music, Business Iceland, isländska utrikesepartementet  och Reykjavik Music City. Projektet finansieras via det islänska departementet för kultur och näringsliv.

 

Mer Island? Här är några av våra tidigare spaningar:

 

 

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in