Jämtland Calling – Östersund söker talanger

Det krävs kreativitet och nytänk för att rekrytera attraktiv kompetens. Ytterligare en snygg, genomtänkt och bra kampanj för en plats har lanserats. Gomorron Östersund som arbetar för att skapa kreativa affärsytor i Östersund ligger bakom initiativet Jämtland Calling.

Jobb- och livsstilssafari

Jämtland söker expertis och man gör det genom att visa upp sina allra bästa sidor och öppna upp ansökan till en jobb- och livsstilssafari till landskapet. Den som är nyfiken på att flytta till Jämtland kan få uppleva två dygn tillsammans med gäng likasinnade och ett femtontal arbetsgivare som är i rekryterartagen.

Med ingredienser som klickraketspaket och inspirerande bildspråk, hashtaggar och toppturer skapar man en kreativ rekryteringssajt och till den första resan ligger fokus på fullstack-, frontend- och backendutvecklare som vill öka sin följarskara på instagram, spendera kortare tid i bilköer och ha Jämtlandsäventyren nära.

Liknande inlägg

Rädda en stockholmare – Örebro rekryterar med slagkraftig humor

Vi saknar dig – prisbelönt kampanj från Jönköping

Piteå lockar kreativa talanger med All Inclusive

 

Skicka en kommentar

Tips: Du kan använda dessa html-taggar: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in