Placebranders Day

5 september 2024 i Jönköping

Placebranders Day 2024


Den 5 september 2024 samlar vi platsutvecklare och platsmarknadsförare i Jönköping. Lyssna till kunniga talare, lär känna andra platsutvecklare, var med när Sveriges främsta platsmarknadsförare koras och upplev en plats som bubblar av utveckling. Vi vill ge dig de bästa verktygen, tipsen och den senaste kunskapen inom det här fältet. Placebranders Day arrangeras i samarbete med Destination Jönköping. Evenemanget arrangeras på nya spektakulära Science Park Towers.

TORSDAG 5 september 2024

09.00-11.00 Prel valbar programpunkt för de som vill komma tidigare
11.00-11.30 Registrering
11.30-12.30 Välkomstlunch på Werket
13.00-17.00 Föredrag och samtal

År 2049
Nicklas Hermansson, NomoFomo
Hur ser världen ut om 25 år? Det är det såklart ingen som vet säkert, men Nicklas Hermansson för oss igenom tänkbara framtidsscenarier i ett föredrag som kittlar dina framtidssinnen. Nicklas är chefredaktör på NomoFomo som är framtidens mediehus. Varje vecka synar han 2500 nyheter och analyserar det bästa innehållet. Nicklas kommer att upplysa och underhålla genom att förklara nyheter, uppfinningar, människor och trender som formar framtiden. Du blir smartare och gladare. No more fear of missing out.
Att föreställa sig framtiden – framsyn för strategisk planering, beredskap, innovation och engagemang
Fredrika Yngwe
Planethon utrustar ledare och organisationer med rätt kapacitet och verktyg för att utvecklas långsiktigt inom planetens gränser. Mot vetenskaplig grund arbetar de med scenarioplanering där de också tar hjälp av AI och storytelling. Inspireras av framtidsstrateg Fredrika Yngwe i ditt arbete med att utveckla din plats på jorden – mot en mer planetpositiv framtid.
Allt är möjligt – omtanke, landsbygd och rock’n’roll
Jonas Hagström
Till Placebranders Day kommer Jonas för att inspirera dig kring socialt entreprenörskap och landsbygdsutveckling, men också ge dig som platsutvecklare energi och inspiration till att våga tänka stort och nytt. Jonas är uppvuxen i en fjällby med 12 invånare. Pappan som var entreprenör hade alltid något nytt på gång och lärde Jonas att allt går om man vill. Kören The Rockin Pots som han var med och startade på flyktingförläggningen Grytan utanför Östersund är ett ypperligt exempel på det. Att inte vara rädd och att våga misslyckas är en inställning som har präglat Jonas hela livet. Det har lett honom in i företagsvärlden och socialt entreprenörskap. Förbered dig på att beröras och inspireras!

Fler grymma talare släpps inom kort!

 

19.00-sent Middag, prisutdelning och härlig stämning

FREDAG 6 september 2024

09.00-12.00 Prel valbara Think Tanks på olika teman

Boka biljett

Bra att veta och villkor

Vi erbjuder rabattkod på närliggande Quality Hotel Match, Clarion Collection Hotel Victoria och Elite Stora Hotellet Jönköping. Skickas vid bokning till dig. Om du vill boka biljett utan middag så drar vi 800 kr på biljettpriset, i så fall hör du av dig till emma@placebrander.se. Middagen är en (härlig) trerättersmiddag (som du inte vill missa) där alkoholfri dryck ingår i priset, ev alkohol köper du själv i baren. Samtliga priser är angivna exklusive moms. Faktureras i förskott. Du kan lämna över biljetten till någon annan eller avboka mot uppvisande av sjukdomsintyg. Vi erbjuder bättre priser för dig som är student eller om ni är fyra eller fler från samma organisation som bokar, kontakta isåfall Emma. Har du någon fråga, kontaktar du Emma Bernholtz, emma@placebrander.se, 070-263 78 16‬.

Nedan bilder från förra Placebranders Day i Skellefteå.

comment-discussion home camera files-empty envelop compass map bubbles4 stats-dots trophy cool Placebrander på facebook Placebrander på Instagram Placebrander på Twitter Placebrander på Linkedin dots-three-vertical snapchat-ghost chevron-right chevron-left
Logga in